10 Spa-Behandelingen Die Je Moet Proberen

Uw geest en lichaam hebben de zorg nodig die komt met spa-behandelingen. Als je mentaal en fysiek in balans bent, kun je meer voldaan en in harmonie leven. Voor wie er net mee begint, kan het overweldigend zijn om de juiste behandelingen te kiezen. Gelukkig zijn er hieronder 10 spa-behandelingen opgenomen die je moet proberen, waarbij de voordelen en de bijbehorende stappen worden uitgelegd om ervoor te zorgen dat je optimaal van je spa-ervaring kunt genieten.

1. Uitgebreide Massage

Een uitgebreide massage is een behandeling van diepe weefselmassage waarmee spieren en het bindweefsel worden versoepeld. De behandeling is afgestemd op de persoonlijke noden en verwachtingen van de klant. Daarom duurt de duur van de behandeling meestal tussen de 75 en 120 minuten. Er wordt gebruik gemaakt van oliën, warmtepacks en verschillende massage technieken die kunnen gebruikt worden om zo het lichaam te herstellen, te ontspannen en tevredenheid te bereiken.

2. Hydratatie Wrap

Een Hydratatie Wrap is een fijne manier om je hele lichaam te omhullen in herstelling en ontspanning. Een speciale vochtinbrengende crème wordt gecombineerd met het lichaam om de huid te nemen. Hierna wordt het bedekt met een speciaal folie of een hydratatie-laagje. De procedure duurt ongeveer 30-60 minuten. Het resultaat is een gehydrateerde huid en algehele ontspanning. De huid krijgt een stralende, vitale en gezonde uitstraling.

3. Pedikure

Een pedikure is een behandeling waarbij de nagels, nagelriemen en huid van de voeten worden verzorgd maar er wordt ook aan de spieren, pezen en gewrichten op de voeten gewerkt. De klant zit in een stoel met zijn voeten in een warm waterbak om te ontspannen en om de huid te verzachten. Daarna worden de nagels, nagelriemen, hielen en enkels beroerd en gevijld om te verfraaien. Als laatste wordt er een speciale crème aangebracht op de voeten om ze te hydrateren. Pedikure is de perfecte spa-behandeling die ervoor zorgt dat je tot rust komt en dat je los komt van vermoeide, droge voeten.

4. Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandelingen zijn gericht op het reinigen, hydrateren en verzorgen van de huid. Afhankelijk van de toestand van de huid en de klant, zal de duur van de behandeling verschillen. Bij een gezichtsbehandeling wordt de huid gereinigd met een lekkere masker dat wordt toegevoegd op het gezicht. Bovendien wordt het gezicht gemasseerd met producten die specifiek bedoeld zijn voor het gezicht om het grondig te reinigen. Na de massage worden speciale crèmes en lotions aangebracht om de vochtbalans van de huid te verbeteren.

5. Bamboo-Massage

Bamboo-massage is een techniek die combineert shiatsu, reflexologie en massagetherapie. Bamboestokken, van verschillende afmetingen, worden gebruikt om gemasseerd te worden. De bamboestokken worden gebruikt voor zowel drukpuntmassage als voor stoten en stoten. Verwarmingselementen worden gebruikt om de spieren te verwarmen en de massage dieper te maken. De massage geeft een diepe ontspanning die langere tijd verlengd.

6. Rebound massage

Rebound massage is een massage die traditionele massagetechnieken combineert met acupressuur. Een reboundmassage helpt bij het verlichten van spanningen en het herstellen van energiebalans. Het is een relatief milde vorm van massage waarbij hydrotherapie, gemarkeerde compressie, massage en acupressuur worden toegepast. Er wordt ook gebruik gemaakt van speciale technieken zoals efeubladeren, zinnenpoeder, manuele therapie, warmwatertrapping, stempelmassage en myofasciaal ontspanning. Het resultaat is algemeen ontspannen en verlichting van spierpijn.

7. Paraffin wax behandeling

Paraffinwax-behandeling is een vorm van handverzorging die wordt gebruikt om de huid gehydrateerd en soepel te houden. Bij deze behandeling worden de handen in een warm paraffinbad geplaatst dat ongeveer 65 graden Celsius warm is. Na een tijdje worden de handen uit het bad gehaald en bedekt met een voelbare laag waardoor alle voordelen kunnen worden opgestuurd. De vet- en voedingsstoffen die worden verwarmd zorgen voor een intense, natuurlijke hydratatie en voeden de droge huid intens.

8. Kruidenstempelmassage

Kruidenstempelmassage is een speciale vorm van massagetherapie die voor vele voordelen biedt. In een kruidenstempelmassage gebruikt de therapeut speciale verse kruiden die verpakt in gekke stoffen die op het lichaam worden gelegd om daadwerkelijk te masseren. De aanwezige kruiden hebben heilzame eigenschappen, waaronder antiseptisch, antispasmodisch, kalmerend en pijnstillend. Met andere woorden, het elimineert alle elementen die bijdragen aan droge, jeukende en pijnlijke huid.

9. Bubbelbad

Een spa- bubbelbad is het ultieme ontspanningsmiddel voor mensen die een rustgevend moment zoeken. Het bubbelbad staat vol heerlijke geuren, zoals lavendel, rozen, jasmijn, kamille of een mix van thee. De bubbels bieden lichte en rustgevende massage aan de gebruiker. Bovendien hebben de geur en de warmte een kalmerende en ontspannende werking op het lichaam. Kortom, een bubbelbad is een perfecte behandeling om mentaal en lichamelijk te ontspannen.

10.Zuurstoftherapie

Zuurstoftherapie is een verjongende, niet-chirurgische gezichtsbehandeling. Bij de behandeling wordt colloïdaal zuurstof verneveld dat door middel van een stofzuiger wordt geblazen en wordt toegediend in het gezicht, diepe lijnen op het gezicht versoft. Tegelijkertijd bevordert de behandeling de productie van collageen, elastine, hyaluronzuur en voedingsstoffen. Deze voedingsstoffen helpen om de huid te voeden en om te kalmeren en te vullen en het voorkomt verlies van vocht in huid. De behandeling staat bekend om het verfraaien van de teint, het verstrakken van de huid en het verminderen van lijnen en rimpels.

Genoemde bovenstaande 10 spa-behandelingen bieden unieke voordelen en voorschotten aan je hele lichaam. Door je lichaam te gebruiken om deze behandelingen op de juiste manier te ervaren, zal je een totale transformatie gemerkt hebben. Je krijgt een gezonde glow,diepere ontspanning en meer innerlijke voldoening. Je kunt er ook verzekerd van zijn dat als je een of twee van de spa-behandelingen kiest, je het juiste doet om jebody, geest en ziel blij te houden.

Plaats een reactie